Onze producten

Onze producten

De Groene Bouwhekken hebben dezelfde afmetingen als standaard bouwhekken en de montage is gelijk waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met reguliere bouwhekken. Wij maken onderscheid tussen het Houten Bouwhek en het Groene Bouwhek.

Houten Bouwhekken

Een Houten Bouwhek is het onderhoudsvrije bouwhek in ons assortiment. Door de gekozen materialen heeft het hek een natuurlijke uitstraling. Er worden geen planten toegevoegd waardoor de onderhoudskosten bespaard worden. Voor het Houten Bouwhek wordt gebruik gemaakt van Duurzaam Douglas hout dat zeer geschikt is voor langdurige buitentoepassingen.

2.15 meter breed x 2.20 meter hoog.
Duurzaam Douglas hout met een natuurlijke uitstraling.
Productie door Stichting Bouwloods Utrecht.

Groene Bouwhekken

De Groene Bouwhekken zijn de Houten Bouwhekken voorzien van twee plantenbakken gevuld met (bloeiende) planten. De Groene Bouwhekken hebben een groene uitstraling en vergroenen daadwerkelijk een bouwplaats en verminderen daarmee de overlastervaring. Het groenplan wordt op maat gemaakt door de Koninklijke Ginkel Groep. Het onderhoud wordt uitgevoerd door een lokale sociale werkplaats om tijdens de bouw de maatschappelijke betrokkenheid te vergroten.

2.15 meter breed x 2.20 meter hoog.
Duurzaam Douglas hout met een natuurlijke uitstraling.
Twee plantenbakken met waterbuffer per hek.
Op maat gemaakt Groenplan door de Koninklijke Ginkel Groep.
Onderhoud door een lokale sociale werkplaats.
Productie door Stichting Bouwloods Utrecht.