Als Groene Bouwhekken proberen wij zo min mogelijk afval te creëren. Deze keer hebben wij nagedacht hoe wij onze informatieborden zo circulair mogelijk kunnen maken. Dit zijn informatieborden die op onze bouwhekken komen, met optioneel een op maat gemaakt ontwerp speciaal voor jouw project.

Hergebruikt materiaal

Bij een project bij de IJboulevard in Amsterdam stonden er grote HPL (trespa) platen met foto’s erop tegen ons hekwerk. Na afronding van het bouwproject zou dit materiaal weggegooid worden. Daar steken wij graag een stokje voor. Dus kwamen de platen bij ons op kantoor terecht en zaagde Matthijs alles netjes op maat.

Op maat gemaakte stickers

Voor het maken van de informatieborden ontwerpen wij stickers die we vervolgens op de hergebruikte borden plakken. Het ontwerp voor een bord kan ook op maat gemaakt worden voor een specifiek project. Dit design mag je zelf aanleveren, maar wij kunnen er ook bij helpen. Vervolgens produceren en plakken wij de sticker op de HPL plaat. Het circulaire bord wordt dan opgehangen bij het plaatsen van de hekken. Een mooi visitekaartje bij jouw project.

Wanneer het project is afgerond komt het bord weer bij ons terug. Als het materiaal nog in goede staat is, gaat het bord weer door naar een volgend project. Zo is de cirkel weer rond.


Wil jij een op maat gemaakt informatiebord bij jouw project?

>Lees hier alle informatie die je nodig hebt

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is qua communicatie op de onze hekken?

>Lees het hier