De onderhoudsservice van Groene Bouwhekken

De plantenbakken of plantenblokken van Groene Bouwhekken huur je inclusief onderhoudsservice. Wij regelen dat een lokale sociale groendienst een keer per twee weken langs gaat om de planten water te geven, afval te verwijderen en te snoeien. Daarnaast kunnen ze ook kleine reparaties uitvoeren, zoals het vervangen van een plank.

Wij werken o.a. samen met:

checkWater geven

De plantenbakken hebben een reservoir van 6 liter. Een keer per twee weken worden die gevuld. Bij warm weer vaker.

check Plant verzorging

Onkruid en afval verwijderen, de planten snoeien in het voor en najaar en nieuwe bakken ophangen indien nodig.

checkKleine reparaties

Ook schade door omgeving, zoals een kapotte plank of graffiti, fixt de onderhoudsploeg.

onderhoudsservice Groene Bouwhekken afval verwijderen

Lokaal

We werken het liefst samen met een partij in de regio van het project. Door het hele land hebben we al verschillende sociale partners. Mochten we nog geen partner in buurt hebben, dan gaan we opzoek naar een nieuwe partij om een samenwerking mee op te zetten.

Social return

In ons hele proces werken we aan (re-)integratie tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling. Social Return On Investment (SROI) mogelijkheden variëren per gemeente. Bekijk op de SROI-kaart voor hoeveel procent Groene Bouwhekken in jouw gemeente opgevoerd kunnen worden als Social Retun invulling.

onderhoudsservice Groene Bouwhekken afval verwijderen

Andere klussen

Onze onderhoudsploegen kunnen vaak ook andere klusjes oppakken rondom de bouwplaats. Denk bijvoorbeeld aan de straat vegen, afval opruimen of gras maaien met de bosmaaier. Ook deze werkzaamheden kunnen vaak opgevoerd worden als Social Return invulling.  Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk ook

plantenbak Groene Bouwhekken

Plantenbak

Maak van het houten bouwhek een écht Groen Bouwhek door er één of twee plantenbakken aan op te hangen. Wij zorgen voor het onderhoud van de planten.

Houten bouwhek

Houten bouwhek

Onze houten bouwhekken worden gemaakt van onbehandeld Douglas hout. Een nieuw of kort gebruikt hek is bij oplevering licht van kleur. Dit zorgt voor een frisse uitstraling.