Het houten infrahek

Het infrahek is een laag hek van 1 meter hoog. Ideaal voor het begeleiden van loopstromen tijdens infra projecten. Met een lengte van bijna 2,5 meter zet je gemakkelijk langere tracés.

Het infrahek is duurzaam, omdat het volledig gemaakt is van PEFC-gecertificeerd hout en bovendien circulair is ontworpen. Het hek wordt gemaakt door mensen die (re-)integreren op de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling.

Vanwege de stabiliteit en grote kans op schade kan een infrahek niet gecombineerd worden met plantenbakken

checkTransport

Wij leveren de hekken in transportvoeten van 20 stuks. Deze kunnen eenvoudig verplaats worden met een heftruck of pompwagen.

check Plaatsing

De hekken kunnen in voeten of op stalen voetplaten geplaatst worden. Indien gewenst kunnen wij de hekken ook plaatsen.

checkOnderhoudsservice

Wij kunnen onderhoud aanbieden van het hekwerk en het gebied rondom de bouwplaats. Wij voeren in dat geval ook reparaties uit op locatie.

Specificaties

  • Afmetingen B x H x D: 2485 x 950 x 42 mm
  • Materiaal: PEFC-gecertificeerd Douglas hout en staal
  • PEFC Certificaatnummer: SCS-PEFC-COC-000652-HX | Licentienummer : PEFC/30-32-1009
  • Gewicht: 25 Kg
  • Plaatsing: kunststof voeten of stalen voetplaten
  • Levertijd: op dit moment alleen nog op aanvraag

De bestektekst voor het infrahek is in de maak. Zodra deze beschikbaar is verschijnt die op deze pagina.

groene bouwhekken voetgroene bouwhekken detail

Stalen poten

Om voor voldoende stabiliteit te zorgen is elk hek voorzien van 2 stalen poten. Hiermee kan het hek in voeten of op voetplaten gezet worden.

Materiaal en kleur

Het houten bouwhek wordt gemaakt van PEFC-gecertificeerd Douglas hout. Het hout is onbehandeld, want dat is beter voor het milieu. Het zorgt er ook voor dat het hout verkleurd, wanneer het blootgesteld wordt aan UV-straling. Bij oplevering is het hek licht van kleur, na een paar maanden wordt het hek grijs.

Circulair ontwerp

Al onze producten zijn circulair ontworpen. Dit betekent dat alle losse onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Hierdoor kunnen onze producten, vaak zelfs op locatie, gerepareerd worden. Doordat de hekken van hout zijn, kan ook graffiti eraf geschuurd worden. Mocht een hek toch te veel schade hebben, dan halen we ‘m uit elkaar en repareren we met het de onderdelen die nog bruikbaar zijn andere hekken. Zo minimaliseren we het afval wat we produceren.

Social return

In ons hele proces werken we aan (re-)integratie tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling. Social Return On Investment (SROI) mogelijkheden variëren per gemeente. Bekijk op de SROI-kaart voor hoeveel procent Groene Bouwhekken in jouw gemeente opgevoerd kunnen worden als Social Retun invulling.

Bekijk ook

Houten bouwhek

Naast het infrahek hebben we ook een standaard bouwhek. Maak van dit houten bouwhek een écht Groen Bouwhek door er één of twee plantenbakken aan op te hangen. Wij zorgen voor het onderhoud van de planten.

Refurbished

Veel van onze oude hekken zijn na een reparatie nog prima te gebruiken. Informeer naar de beschikbaarheid en tarieven.