Het houten bouwhek

Het bouwhek is open, zodat voetgangers de vorderingen op de bouwplaats kunnen bekijken, maar automobilisten niet afgeleid worden. Het gaas met de fijne maas zorgt ervoor dat het bouwhek lastig overklimbaar is. 

Het bouwhek is duurzaam, omdat het volledig gemaakt is van PEFC-gecertificeerd hout en bovendien circulair is ontworpen. Het hek wordt gemaakt door mensen die (re-)integreren op de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling.

Combineer het houten bouwhek met plantenbakken voor een echt groene uitstraling.

checkTransport

Wij zorgen ervoor dat de hekken en gevulde plantenbakken op de afgesproken dag en locatie geleverd en geplaatst worden.

check Plaatsing

De hekken kunnen zowel in voeten als semi-permanent geplaatst worden. Wij verzorgen de plaatsing, zodat alles er vanaf dag één goed uit ziet.

checkOnderhoudsservice

Wij verzorgen het complete onderhoud van bouwhekken met plantenbakken. Van water geven tot het vervangen van planten en kleine reparaties.

Specificaties

  • Afmetingen B x H x D: 2158 x 1832 x 45 mm
  • Maaswijdte: 35 x 150 mm
  • Materiaal: PEFC-gecertificeerd Douglas hout en staal
  • PEFC Certificaatnummer: SCS-PEFC-COC-000652-HX | Licentienummer : PEFC/30-32-1009
  • Gewicht: 32 Kg
  • Plaatsing: voeten of semi-permanent
  • Levertijd: 0 tot 3 weken (indien op voorraad)

groene bouwhekken voetgroene bouwhekken detail

Stalen poten

Om voor voldoende stabiliteit te zorgen is elk hek voorzien van 2 stalen poten. Hiermee kan het hek in voeten geplaatst worden, of semi-permanent aan een paal geklemd worden.

Materiaal en kleur

Het houten bouwhek wordt gemaakt van PEFC-gecertificeerd Douglas hout. Het hout is onbehandeld, want dat is beter voor het milieu. Het zorgt er ook voor dat het hout verkleurd, wanneer het blootgesteld wordt aan UV-straling. Bij oplevering is het hek licht van kleur, na een paar maanden wordt het hek grijs.

Circulair ontwerp

Al onze producten zijn circulair ontworpen. Dit betekent dat alle losse onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Hierdoor kunnen onze producten, vaak zelfs op locatie, gerepareerd worden. Doordat de hekken van hout zijn, kan ook graffiti er zo af geschuurd worden. Mocht een hek toch te veel schade hebben, dan halen we ‘m uit elkaar en repareren we met het de onderdelen die nog bruikbaar zijn andere hekken. Zo minimaliseren we het afval wat we produceren.

productie Groene Bouwhekken

Social return

In ons hele proces werken we aan (re-)integratie tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling. Social Return On Investment (SROI) mogelijkheden variëren per gemeente. Bekijk op de SROI-kaart voor hoeveel procent Groene Bouwhekken in jouw gemeente opgevoerd kunnen worden als Social Retun invulling.

Bekijk ook

Houten Infrahek

Houten Infrahekken zijn ideaal voor het begeleiden van loopstromen bij Infraprojecten. Dit hek is 1 meter hoog en bijna 2,5 meter lang.

Refurbished Bouwhek

Hekken die na een project terugkomen worden indien nodig gerepareerd. Daarna zijn ze weer klaar voor een nieuw project. Door blootstelling aan UV-straling zijn deze hekken vergrijst.