Het houten bouwhek – refurbished

Het refurbished houten bouwhek heeft al op één of meer bouwplaatsen gestaan. Door blootstelling aan UV-licht is het hek vergrijsd. Na terugkomst van vorige bouwprojecten is het hek gecheckt en indien nodig gerepareerd. Hierdoor is hij nu gegarandeerd weer klaar voor een nieuwe ronde! 

Reparatie kan, omdat onze bouwhekken circulair zijn ontworpen. Bovendien zijn al onze producten gemaakt van PEFC-gecertificeerd hout en worden ze gemaakt door mensen die (re-)integreren tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling.

Combineer het houten bouwhek met plantenbakken voor een échte groene uitstraling.

checkTransport

Wij zorgen ervoor dat de hekken en gevulde plantenbakken op de afgesproken dag en locatie geleverd en geplaatst worden.

check Plaatsing

De hekken kunnen zowel in voeten als semi-permanent geplaatst worden. Wij verzorgen de plaatsing, zodat alles er vanaf dag één goed uit ziet.

checkOnderhoudsservice

Wij verzorgen het complete onderhoud van bouwhekken met plantenbakken. Van water geven tot het vervangen van planten en kleine reparaties.

Specificaties

  • B x H x D: 2158 x 1832 x 45 mm
  • Maaswijdte: 150 x 150 mm
  • Materiaal: PEFC gecertificeerd Douglas hout en staal
  • PEFC Certificaatnummer: SCS-PEFC-COC-000652-HX | Licentienummer : PEFC/30-32-1009
  • Plaatsing: semi-permanent
  • Gewicht: 50 Kg
  • Levertijd: 0 tot 3 weken (indien op voorraad)

Materiaal en kleur

Het houten bouwhek wordt gemaakt van PEFC-gecertificeerd Douglas hout. Het hout is onbehandeld, want dat is beter voor het milieu. Het zorgt er ook voor dat het hout verkleurd, wanneer het blootgesteld wordt aan UV-straling. Bij oplevering is het hek licht van kleur, na een paar maanden wordt het hek grijs.

Circulair ontwerp

Al onze producten zijn circulair ontworpen. Dit betekent dat alle losse onderdelen makkelijk vervangen kunnen worden. Hierdoor kunnen onze producten, vaak zelfs op locatie, gerepareerd worden. Doordat de hekken van hout zijn, kan ook graffiti er zo af geschuurd worden. Mocht een hek toch te veel schade hebben, dan halen we ‘m uit elkaar en repareren we met het de onderdelen die nog bruikbaar zijn andere hekken. Zo minimaliseren we het afval wat we produceren.

productie Groene Bouwhekken

Social return

In ons hele proces werken we aan (re-)integratie tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen onze producten vaak opgevoerd worden als Social Return invulling. Social Return On Investment (SROI) mogelijkheden variëren per gemeente. Bekijk op de SROI-kaart voor hoeveel procent Groene Bouwhekken in jouw gemeente opgevoerd kunnen worden als Social Retun invulling.

Bekijk ook

plantenbak

Plantenbak

Maak van het houten bouwhek een écht Groen Bouwhek door er één of twee plantenbakken aan op te hangen. Wij zorgen voor het onderhoud van de planten.

Houten bouwhek

Onze houten bouwhekken worden gemaakt van onbehandeld Douglas hout. Een nieuw of kort gebruikt hek is bij oplevering licht van kleur. Dit zorgt voor een frisse uitstraling.